Menu
Menu

Private label

Wat is private label?

Bent u bekend met deze term? Het is een merkstrategie, waarbij artikelen worden geproduceerd door een fabrikant. Deze worden vervolgens op de markt gebracht onder de merknaam van een klant. Met name bij de grotere supermarktketens, maar ook bij andere ondernemingen, vind je tegenwoordig verschillende private label merken. Veel hiervan zijn bekend onder een breed publiek en worden zelfs al gezien als A-merk!

Voordelen van private label

Voor een klant biedt deze merkstrategie als groot voordeel, dat er naamsbekendheid wordt gecreëerd of deze nog verder wordt versterkt; daarmee wordt op positieve wijze bijgedragen aan de (verdere) groei van een onderneming. Door eigen merk producten kan een klant zich onderscheiden van de gevestigde A-merken en heeft daarbij de exclusieve verkooprechten. In een tijd van ‘online’ verkopen kan dit een groot voordeel betekenen! Het toepassen van deze merkstrategie zorgt daarnaast in de regel voor het behalen van hogere winstmarges op de producten.

Wij adviseren u graag!

Verkopen onder private label is een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten met kwalitatieve (school)producten! Wij denken graag met u mee voor een passend product. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij het ontwerp van een eigen etiket.

Bestellen? Informeer naar het minimum bestelaantal en de levertijd! Onze afdeling verkoop adviseert u graag.

Producent van lijmen en verf

Collall is een betrouwbare, ervaren partner als het gaat om private label productie. Wij bieden u als klant de mogelijkheid om kwalitatieve consumentenlijmen, verf- en inktproducten op de markt te brengen onder uw eigen merknaam. Wij kunnen u deze mogelijkheid bieden in grotere, maar ook in kleinere aantallen, volgens een beproefde methode. Bij ons vind je alle processen onder één dak; van productontwikkeling tot mengen, afvullen, etiketteren en verpakken van de eindproducten.

Collall is al bijna 75 jaar een toonaangevende Nederlandse producent van lijm-, verf- en inktproducten. Wij streven naar het leveren van een hoge kwaliteit bij al onze producten en werken met zorgvuldig geselecteerde grond- en hulpstoffen om duurzame, veilige en betrouwbare producten te leveren. U kunt met het volste vertrouwen uw merknaam aan onze producten verbinden! Wij zijn al vele jaren een private label specialist met talrijke klanten in verschillende markten.

Het ontwikkelproces

in 6 stappen

We adviseren u graag over de private label producten die kunnen passen bij uw assortiment. Om ervoor te zorgen dat uw op maat gemaakte producten aan uw verwachtingen voldoen, doorlopen we een aantal vaste stappen:

  • Bepalen van de mogelijke afzetmogelijkheden van een private label.
  • Keuze maken voor een product; welke lijm, verf of inkt past bij uw bestaande assortiment?
  • In kaart brengen welke verpakking bij dit product past, gelet op de doelgroep.
  • Uitwerken van het design van bijvoorbeeld het etiket.
  • Maken van de product-veiligheidsbladen op klantnaam.
  • Produceren en uitleveren van het private label.

Wij adviseren u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Breed scala aan lijmsoorten

Het concept private label lijmen vereist maatwerk, omdat iedere klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan lijmsoorten, die uitstekend kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen. Of u op zoek bent naar een veelzijdige alleslijm, die geschikt is voor het lijmen van verschillende materialen, een knutsellijm voor creatieve projecten, een eco-lijm die past bij uw duurzaamheidsstreven of naar oplossingen voor het lijmen van specifieke materialen; wij denken graag met u mee!

Kies voor Collall als uw producent en geniet van de voordelen van kwalitatief hoogwaardige producten onder uw eigen merknaam. Neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam en ontdek de vele mogelijkheden, die wij u kunnen bieden!