Gesloten: Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag: 9, 10 & 20 mei

Menu
Menu

PLMA Amsterdam 28 – 29 mei 2024 – Hal 10 stand D14

Van harte welkom!

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken in onze stand op de PLMA in Amsterdam. Deze jaarlijkse internationale vakbeurs “World of Private Label” brengt retailers, groothandelaren en andere private label-professionals samen met fabrikanten zoals Collall. Ontdek onze nieuwe producten, maak kennis met het sales team en vind inspiratie om uw private label te laten groeien en slagen.

Kom langs en ontdek onze nieuwste producten voor uw private label.

Tot ziens in Amsterdam!

Sales team Collall

Download hier de folder met alle nieuwe producten!

Collall-folder-A5-2024-LO

Informatie over PLMA

World of Private Label

Welkom bij de jaarlijks terugkerende internationale vakbeurs “World of Private Label”, georganiseerd door de Private Label Manufacturers Association (PLMA). Als vertegenwoordiger van meer dan 3.500 fabrikanten wereldwijd, speelt PLMA een cruciale rol in het promoten van private label. Met vestigingen in zowel New York als Amsterdam, is PLMA de grootste vereniging in zijn soort, gericht op het bevorderen van private label producten.

Collall-flessen-en-doppenCollall-private-label-products-your logo-hereCollall-accessoires

Al meer dan vijfendertig jaar brengt PLMA’s internationale vakbeurs “World of Private Label” retailers, groothandelaren en andere private label-professionals samen met fabrikanten, zoals Collall. Ondanks uitdagende tijden behield private label zijn sterke positie op de markt, met een marktaandeel van meer dan 40% in zeven Europese landen en meer dan 30% in negen andere landen.

Tijdens de internationale vakbeurs ‘World of Private Label’ komen kopers uit diverse categorieën samen, waaronder supermarkten, hypermarkten, discounters, drogisterijen, warenhuizen, importeurs en exporteurs. Van betaalbare alternatieven tot innovatieve premiumlijnen, van voedsel tot huishoudelijke producten en gezondheid tot schoonheid, de beurs biedt een breed scala aan producten en mogelijkheden. Geconcentreerd in twee volle dagen, is de “World of Private Label” vakbeurs de meest efficiënte en productieve manier om te voldoen aan de behoeften van bedrijven op het gebied van private label.

RAI Amsterdam Conventiecentrum