Gesloten: Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag: 9, 10 & 20 mei

Menu
Menu

Collall Lijmspray

Collall Lijmspray is een doorzichtige lijmspray/aerosol op rubberbasis. Makkelijk te spuiten lijm voor het tijdelijk en/of permanent lijmen van kleine en grote oppervlakken. Geschikt voor onder andere papier, karton, vellum, polystyreen en metaal.

Specificaties

Toepassing: met Collall Lijmspray lijm je papier, karton, vellum, plastic (o.a. sjablonen), textiel, glas, polystyreen, hout en metaal.

Uiterlijk: 

  • Transparante, waterdunne lijm

Oplosmiddel: koolwaterstoffen, C6-C7, n-alkanen, isoalkanen, cyclische, < 5% n-hexaan.

Hoofdbestanddeel: synthetische rubber

pH:

Soortelijk gewicht:

CE: 

Lijmverbruik: 

Verwerking: 

  • De te lijmen materialen dienen droog en vrij van stof en vuil te zijn.
  • Voor gebruik de bus goed schudden.
  • De bus verticaal houden op ca. 25 cm. van het te bewerken oppervlak.
  • Voor tijdelijke verlijmingen: 1 deel met de lijmspray inspuiten en even laten verdampen. Vervolgens beide delen op elkaar aanbrengen.
  • Voor permanente verlijmingen: beide delen met de lijmspray inspuiten en even laten verdampen. Vervolgens beide delen stevig op elkaar aanbrengen.

Gevaar! Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees aandachtig en volg alle instructies op. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Voorkom lozing in het milieu. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C/122 °F. Inhoud/verpakking afvoeren naar een inzamelpunt voor klein chemisch afval.

UFI: J8F7-NTP8-AW2G-XXCJ

Geschikt voor: vanaf 14 jaar (onder toezicht van een volwassene gebruiken).

Allergenen:

Reiniging: 

  • Vlekken verwijderen met rubbercement-lijmverdunner, terpentine of wasbenzine.
product thumbnail
Artikel nr
EAN
Artikel nr: COLLS0400
Lijmspray
EAN: 8711557406604
℮: 400 ml