Menu
Menu

Kinderworkshop

Creatieve Workshop voor de Collall Kids

Een Succesvolle Knutselochtend!

 

Onlangs organiseerden we een vrolijke creatieve workshop voor de kinderen van onze collega’s, in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. De hele ochtend stond in het teken van schilderen en knutselen, en de resultaten waren prachtig!

De dag begon met Magic Paint Toververf, waarbij de kinderen zelf mochten kiezen welke techniek ze wilden proberen. Vooral de spiegeltechniek viel in de smaak, en iedereen was verrast door de prachtige gekleurde vlinders die tevoorschijn kwamen. Met verschillende spatels werden krastechnieken uitgevoerd en er werden vrolijke schilderijtjes gemaakt door te stempelen met allerlei materialen. Een van de kinderen ontdekte zelfs dat je met twee plexiglas spatels een gigantische regenboog kunt maken!

 

 .

Knutselen met gerecyclede materialen

Na een korte pauze met ranja en lekkers, gingen we verder met knutselen. Dit keer werkten de kinderen met gerecyclede materialen zoals deksels, doosjes, en papieren bordjes. Hun creativiteit kende geen grenzen, van een knutselwerk van een bekend clowntje uit Bassie en Adriaan en een robot

tot een prachtige taart voor Collall ter ere van ons 75-jarig bestaan. Ook de jongere kinderen vermaakten zich uitstekend met het knippen en plakken van stoere plaatjes, waarbij ze gebruik maakten van Collall Plaksel en Dreumeslijm—perfecte lijmen voor deze jonge knutselaars.

AquaTint

Aan het einde van de ochtend aan het werk met AquaTint, vloeibare waterverf. Tijd om de Collall verfschorten aan te doen.De kinderen gebruikten rietjes om takken te blazen op hun papier en stipten daarna met wattenstokjes vrolijke bloemetjes. Maar dat was nog niet alles! Met een combinatie van een klein beetje afwasmiddel, water en AquaTint in een beker, bliezen de kinderen voorzichtig bellen in het mengsel met een rietje. Deze bellen vingen ze op hun papier, wat zorgde voor superleuke kleuren en een prachtig resultaat. Iedereen kent vast ook het spatten van vloeibare waterverf met een tandenborstel over een spatraam. De kinderen waren dan ook enorm enthousiast!

Het was een ochtend vol plezier en creativiteit, waarbij de kinderen elkaar inspireerden en prachtige knutselwerkjes mee naar huis namen.

Een geslaagde dag waar we met veel plezier op terugkijken!

Dank je wel collega’s, mama’s en jullie creatieve kids!