Menu
Menu

Amsterdam 23-24 mei 2023

Amsterdam 23 – 24 May 2023

World of Private Label

De jaarlijks terugkerende internationale vakbeurs “World of Private Label” wordt georganiseerd door de Private Label Manufacturers Association, die meer dan 3.500 aangesloten fabrikanten over de hele wereld vertegenwoordigt. Met vestigingen in New York en Amsterdam is PLMA de grootste vereniging in zijn soort, exclusief bedoeld voor promotie van private label.

Al meer dan vijfendertig jaar brengt PLMA’s internationale vakbeurs “World of Private Label” retailers, groothandelaren en andere private label-professionals samen met fabrikanten om hen te helpen nieuwe producten te vinden, om nieuwe contacten te leggen en nieuwe ideeën te ontdekken, die helpen slagen en groeien van hun private label. De groeiende populariteit van private label in de afgelopen jaren heeft geleid tot een ongekend marktaandeel wereldwijd, ook tijdens de pandemie behield private label zijn sterke positie op de meeste markten. Private label is nu goed voor meer dan 40% van alle verkochte producten in zeven Europese landen en voor meer dan 30% in nog eens negen landen in Europa.

Door de gangpaden van de internationale vakbeurs ‘World of Private Label’ lopen kopers uit alle categorieën: supermarkten, hypermarkten, discounters, drogisterijen, warenhuizen en importeurs en exporteurs. Ze zijn op zoek naar producten variërend van goedkope alternatieven tot innovatieve premiumlijnen, van voedsel en huishoudelijke producten tot gezondheid en schoonheid. Geconcentreerd in twee volle dagen, is de internationale vakbeurs “World of Private Label” de meest efficiënte en productieve manier om te voorzien in de behoefte van een bedrijf aan private label.