Christmas Holiday closed: December 25, 2023 – January 3, 2024

Menu
Menu

IAW

International Trade Fair for Retail Promotions and Imports

Köln, 4 – 6 maart 2024

Stand F71/Hall 6

Meer exposanten, topaantallen bezoekers, meer geweldige ideeën:

  • Het multi-channel platform in Keulen trekt 5.000 inkopers uit 66 landen aan.
  • Ondanks inflatie: promotieartikelen bieden detailhandelaren gezonde omzetten en marges.
  • In de focus: toekomstgerichte onderwerpen zoals AI, e-commerce en nieuwe inkoopstrategieën.

Bijna 5.000 inkopers uit ongeveer 66 landen benadrukten het internationale karakter van dit multi-channel platform en zorgden voor sterke verkopen bij de exposanten. Met 290 leveranciers (vier procent meer dan in het voorjaar van 2023) uit 24 landen waren de 30.000 m² van de tentoonstellingshallen 6 en 9 goed bezet. Verse productideeën voor het komende seizoen en de aanstaande kersthandel werden ook bijgedragen door de 65 nieuwkomers, waaronder bedrijven uit België, Frankrijk, Italië, Polen en Turkije.

Een venster voor handel en topkopers

De IAW is een venster voor handel en topkopers uit Duitsland en Europa. Het is de plek waar kopers onderling kunnen samenkomen, omdat de Internationale Handelsbeurs voor Detailhandelspromoties en Import uitsluitend is georganiseerd voor vakprofessionals. Deze groothandelaren en detailhandelaren, die een diverse reeks sectoren vertegenwoordigen, kunnen topverkopende producten vinden om hun omzet te verhogen uit 15 verschillende productcategorieën.

Natuurlijk is de IAW veel meer dan alleen een vakbeurs voor bestellingen. Het fungeert als een betrouwbare barometer voor trends, helpt de handel nieuwe verkoopkansen te vinden en dient ook als een uitzonderlijk platform voor netwerken. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de juiste partners vindt, of het nu gaat om private labels, de productie van winstgevende eigen merken en e-commerce.